INSCRIPCIONS OBERTES DE LA PEDALADA SOLIDARIA UNZUÉLA!


OBRIM INSCRIPCIONS! 💪🚵🏼‍♂️💚

UNZUÉLA PEDALADA SOLIDARIA

El Club Ciclista Xurribikers y Kms XL Lupus estem molt il·lusionats en organitzar aquesta pedalada solidaria a Sant Vicenç de Montalt.
La relació i amistat amb en Juan Carlos Unzué, ens va fer moure per desenvolupar aquesta primera edició amb la intenció que es consolidi como un esdeveniment solidari i que d’aquesta manera pugui ajudar als pacients i famílies afectades d’ELA. 

Hi haurà dos circuits diferenciats, integrats en un de sol amb sortida i arribada al mateix lloc, tindran distàncies aproximades de 23 km i 725 m+ per al curt i 40 km i 1300 m+ per al llarg .

Els beneficis que es generin d’aquesta pedalada aniran en benefici dels pacients d’ELA a través de la Fundació Miquel Valls.
És l’única entitat sense ànim de lucre a tot Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA .

Comentaris

  1. Hola Churribikers!! Volem inscriurens a la Unzuela i ens trobem que están tancades les inscripcions... si us plau, si us plau, si us plau necessitem 3 places més i poder col.laborar amb aquesta iniciativa!! Si ud plau, si us plau, si us plau!!!
    Salut i gràcies!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog