BENVINGUTS A LA VINTENA EDICIÓ DE LA MONTALTBIKE 2022!

Després de molts mesos d’espera, ens complau dir-vos que les INSCRIPCIONS de la 20ª edició de la Montaltbike 2022 ja estan OBERTES!!

Estem preparant un recorregut com els d’abans, hem volgut tornar als orígens amb molt de corriol, pujades impossibles i baixades de somni, que faran les delícies de tots vosaltres. El circuit serà de 36 quilòmetres i uns 1.500 metres de desnivell positiu i de  DIFICULTAT ALTA.

Data: 30 de gener de 2022.
Hora de sortida: 9h del matí.
Lloc: Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt.

En el següent enllaç us podeu inscriure.

http://www.cronotime.net/new/ca?c=116

 

PREUS:

De l’1 al 31 de desembre de 2021: 15€

De l’1 al 27 de gener de 2022: 18€

 

REGLAMENT 20ª MONTALTBIKE 2022

1 - El dorsal haurà de ser ben visible i qui no el porti no podrà optar a cap tipus de premi ni obsequi. Podrà recollir-se el dia abans de la pedalada, entre 17 h i 20 h al Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt o el mateix dia de la prova, a partir de les 8 del matí, una hora abans de la sortida.

2 - L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a danys materials i perjudicis que la prova pogués ocasionar als participants i a terceres persones.

3 - El recorregut estarà degudament senyalitzat i trobareu suficients punts d’avituallament, líquid i sòlid, així com els corresponents controls de pas.

4 - En cas d’abandonament, caldrà comunicar-ho a un punt de control o a personal de l’organització.

5 - Per participar a la Montaltbike caldrà que el dia de la prova el ciclista sigui major d’edat amb les següents excepcions:

a) Els majors de 16 anys i menors de 18 anys, es podran inscriure, però serà imprescindible portar

signada l’autorització d’un dels pares o tutors per poder participar.

b) En el cas de menors de 16 anys hauran de presentar també l’autorització d’un dels pares o tutors i anar acompanyats durant tot el recorregut d’un altre participant major d’edat que en serà el responsable, el seu nom constarà a l’autorització.

6 - La Montaltbike està limitada a 400 dorsals. L’organització es reserva el dret d’ampliar o reduir el nombre de places. Qualsevol modificació en aquest punt serà notificada per l’organització.

7 - La Montaltbike és una cursa no competitiva on tots els participants seran reconeguts per igual. No obstant això, l’organització farà una classificació general amb el temps final de cada participant que

acabi el recorregut en temps i condicions establertes. Hi haurà dues categories absolutes: masculina i femenina, diferenciant a la vegada en dues categories més: participants locals i participants no locals.

8 - No estarà permès que els participants vagin acompanyats d’animals.

9 - Tots els participants tenen l'obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització o control de la prova. En cas de desobeir directrius de seguretat indicades per aquests, el corredor serà exclòs de la Montaltbike.

10 - El material obligatori per a tots els participants serà el casc, que haurà d’estar degudament col·locat i cordat al cap, serà recomanable però no obligatori l’ús de guants que cobreixin tota la mà.

11 - La bicicleta haurà de ser de BTT, també s’acceptaran les bicicletes de ciclocross i gravel.

12 - Les BTT elèctriques no estan permeses en aquesta edició de la Montaltbike.

13 - Tots els participants son coneixedors de la dificultat de la Montaltbike i es reconeixen aptes, tant pel seu estat de salut com per les seves condicions físiques per a participar a la Montaltbike, tot i això l’organització recomana als corredors que es facin una prova d’esforç que acrediti l'aptitud i manca d'impediments per a la participació de proves per muntanya. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació física adequada per a participar a la Montaltbike ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

14 - L’organització es reserva els drets d’imatge, fotografies i vídeos de la Montalbike. Així mateix podrà utilitzar-los per fer anuncis, relacions públiques o per qualsevol altre finalitat periodística o de promoció de l’esdeveniment i/o altres activitats dels organitzadors de la Montaltbike. En qualsevol moment els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-se a l’organització de la prova mitjançant el correu electrònic: info@xurribikers.com

15 - Als participants se’ls facilitarà un número de telèfon intern per a possibles emergències. En el cas de zones amb poca o nul·la cobertura, caldrà fer us del telèfon d’emergències 112.

16 - L’organització es reserva el dret a prendre resolucions relatives al desenvolupament de la pedalada, per qualsevol causa imprevista no contemplada al reglament.

17 - L’organització informa que, malgrat l’existència de diversos punts de control, el recorregut de la prova no està tancat al trànsit.

18 - El recorregut passa per finques privades, només obertes el dia de la Montaltbike.

19 - Es demana que sigueu respectuosos amb la natura.

20 - El ciclista que participa en aquesta prova accepta íntegrament aquest reglament.

#montaltbike
#montaltbike2022
#xurribikers
#ccxurribikers

Comentaris

  1. Hola Montaltbikers!! por la 20 edición habrá alguna medallita conmemorativa o recuerdo para el mueble bar? Gracias, un saludete

    ResponElimina
  2. Veo cerradas las inscripciones, tenéis pensado ampliar el número de participantes

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog