Reglament de la 21ª MONTALTBIKE 2023

 

El sol fet d’inscriures a la Montaltbike suposa l’acceptació del seu reglament.

La Montaltbike és una pedalada ciclista de muntanya no competitiva, tot i això, hi haurà presa de temps per establir un ordre d’arribada i control de finalització del recorregut dels participants.

El nombre màxim d’inscripcions serà de 500 participants.

Tindrà sortida i arribada a Sant Vicenç de Montalt.

El circuit per fora del casc urbà passarà per pistes, camins i rieres del propi municipi de Sant Vicenç de Montalt i els seus colindants.

La Montaltbike se celebrarà de forma inajornable el diumenge 29 de gener de 2023. No es contempla suspendre la prova per raons meteorològiques. 

En cas de suspensió per causes de força major l’organització no asumirá cap responsabillitat, tampoc és farà responsable de les decisions que a títol personal puguin prendre els participants.

Hi haurà un sol circuit amb sortida i arribada a la zona esportiva municipal, la distància i desnivell aproximats seran de 35 km i 1500 metres de desnivell positiu i estarà degudament senyalitzat.

La sortida serà única a les 09.00 h des de l’Avinguda de la Riera del Gorg a la zona esportiva municipal.

El temps màxim per completar els recorreguts serà de 5 hores. El tancament final del circuit serà a les 14.00 h

Hi haurà una zona habilitada de parking de vehicles per als participants, adjacent a la zona de sortida.

El recorregut estarà obert al trànsit i serà responsabilitat de cadascun dels participants respectar les normes de circulació del trànsit rodat.

Hi haurà dos punts d’avituallament per a tot el recorregut amb aliments sòlids i líquids: fruita, dolços, aigua, beguda isotònica, refrescos, etc. A l’arribada hi hauria esmorzar (botifarra) per a tots els participants.

Per participar a la Montaltbike serà imprescindible cursar la corresponen inscripció i abonar els drets de participació.

Caldrà que el dia de la prova el ciclista sigui major d’edat, amb les següents excepcions:

1.- Els majors de 16 anys i menors de 18 anys que vulguin participar

sense l’acompanyament dels pares o tutors podran fer-ho, però serà

imprescindible portar signada l’autorització d’un d’ells al recollir el dorsal.

2.-Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats en tot el

recorregut per un altre participant, si és un dels pares o tutors no caldrà presentar cap autorització. Es permetrà que l’acompanyant sigui un altre participant major d’edat que en serà el responsable, en aquest cas caldrà l’autorització d’un dels pares o tutors al recollir el dorsal i el nom de l’acompanyant constarà a l’autorització.

 

L’horari de lliurament de dorsals serà el dia anterior a la tarda al centre cívic de 16.30 a 19.30 h i el mateix dia de la Montaltbikedes de les 08.00 h i fins a 15 minuts abans de la sortida.

 

No s’entregarà cap dorsal si el participant no ha abonat l’import de la inscripció. El fet de no recollir-lo significarà la renúncia a la Montaltbike, sense cap dret a reclamar la devolució de l’import d’inscripció.

 

Tots els participants tindran l’obligació de portar el dorsal íntegre i ben visible a la bicicleta durant tota la Montaltbike. No estarà permès el canvi de dorsals entre participants.

 

Estaran permeses les bicicletes de BTT, ciclocross, gravel i tàndem. Les bicicletes elèctriques no estaran permeses.

 

Material obligatori per a tots els participants sense excepció serà el casc, que haurà d’estar degudament col·locat i cordat, serà recomanable però no obligatori l’ús de guants que cobreixin tota la mà i indumetària adient per al ciclisme de muntanya.

 

No estarà permès que els participants vagin acompanyats d’animals.

 

Tots els participants tindran l'obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització o control de la prova. En cas de desobeir, el participant serà exclòs de la Montaltbike.

 

Tots els participants seran responsables del seu estat de salut i es

reconeixeran aptes per participar a la Montaltbike.

 

L’organització no es farà responsable dels accidents que es puguin

produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.


Tots els participants pel fet d’inscriures a la Montaltbike es comprometen a respectar i protegir el medi ambient, no malmetre

l’entorn i depositar totes les deixalles a les corresponents bosses

situades als avituallaments i punts de control.

 

El participant serà exclòs de la Montaltbike en cas de cometre una de les següents infraccions. Si continua el recorregut ho farà exclussivament amb la seva responsabilitat:

a) No dur el dorsal en lloc visible o modificar la seva forma o composició.

b) Anticipar-se a la senyal de sortida.

c) No portar casc.

d) No guardar respecte absolut a la natura.

e) Llençar deixalles fora dels llocs designats.

f) Fer servir qualsevol altre mitjà de transport o locomoció durant tot o part del recorregut que no sigui la bicicleta.

g) No guardar respecte absolut a les més essencials normes esportives envers altres participants.

h) Qualsevol desconsideración amb els controls, membres de

l’organització, altres col·laboradors, altres participants o públic en

general.

i) No passar pel recorregut que hagi fitxat l’organització.

j) No auxiliar a un participant accidentat.

k) Alterar la senyalització del recorregut.

l) Participar amb el dorsal d’un altre ciclista.

 

L’Organització administrativa i Xurribikers es reserven els drets d’imatge, fotografies i vídeos de la Montaltbike. Podran utilitzar-les per fer anuncis, relacions públiques o pe rqualsevol altre finalitat periodística o de promoció de l’esdeveniment i/o altres activitats d’ells.


En qualsevol moment els participants podrian exercir els seus drets d’accés,rectificació,oposició i cancel·lació,tot adreçant-se a

l’organització operativa de la prova (Xurribikers).


Comentaris

  1. Buenos días, escribo este post aquí por no encontrar una pestaña de Contacta con nosotros...
    Presento mi descontento por haber participado ayer en la cursa Montaltbike 2023 y no constar en la lista de corredores finishers.
    Por error en la entrega de dorsales en vez de darme el mio el 456 me disteis el 436, me parece fatal este error! y mas haciendo incapié en vuestro reglamento que no se puede participar con otro dorsal que no sea del ciclista. El error fue vuestro...
    Por favor informarme de como proceder para regularizar este tema.
    Gracias

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog